eFotbal

Může Provod přijít o místo v sestavě? Je na každém hráči, aby dokázal, že může hrát ve Slavii, říká záložník

eFotbal
Může Provod přijít o místo v sestavě? Je na každém hráči, aby dokázal, že může hrát ve Slavii, říká záložník
Může Provod přijít o místo v sestavě? Je na každém hráči, aby dokázal, že může hrát ve Slavii, říká záložníkFlashscore
Slavia před 2. předkolem Konferenční ligy už vyhlíží dalšího možného soupeře, neboť první utkání klub z Gibraltaru rozdrtila 4:0. Do úvodního duelu nezasáhl záložník Lukáš Provod i z toho důvodu, že se hrálo na umělé trávě. Do odvetného utkání by už naskočit pravděpodobně měl.
Reklama
Reklama

Provod v prvním duelu chyběl z preventivních důvodů. „To je spíš otázka na trenéra, proč jsem nehrál (smích). Ale vážně, byl jsem rád, že jsem nemusel na Gibraltaru nastoupit, podmínky nebyly pro moje koleno ideální, už předzápasový trénink byl pro mě hodně náročný. Jsem rád, že se to zvládlo i beze mne a tímto bych rád oficiálně poděkoval trenérovi, že mě nenasadil,“ smál se pětadvacetiletý středopolař, jehož slova nabídl klubový web slavia.cz.

Rodák z Plzně z důvodu zranění chyběl v loňském tažení Slavie v UECL. „Těším se strašně moc, kvůli těmto zápasům to hrajeme. Evropa je něco navíc, bude to pro mě první ostrý zápas po té pauze. Těší se celý tým, já nejsem výjimka,“ pronesl Provod.

Na konkurenci se dívá jen v tom nejlepším světle. „Konkurence je dobrá, zdravá, ve Slavii to asi nikdy nebude jinak. Je to tak na všech postech, nejen v záloze. Je to na každém hráči, jak se s tím dokáže vypořádat. Je to motivace pro každého, aby si svoji pozici udržel. Jak jsem řekl, je to jenom dobře, všichni noví hráči přinesli velkou kvalitu, jsou velkým přínosem pro naši hru. Je to na každém, aby dokázal, že může ve Slavii hrát,“ zakončil na tiskové konferenci reprezentační záložník, jehož slova vyšla na klubové webu slavia.cz.

Zdroj: slavia.cz