eFotbal

Na Stínadlech brzy končí smlouva hned 8 hráčům, jejichž budoucnost závisí na případné záchraně...

eFotbal
Na Stínadlech brzy končí smlouva hned 8 hráčům, jejichž budoucnost závisí na případné záchraně...
Na Stínadlech brzy končí smlouva hned 8 hráčům, jejichž budoucnost závisí na případné záchraně...Flashscore
Devětatřicetiletý gólman Tomáš Grigar by si na Stínadlech podle Jiřího Jarošíka zasloužil nový kontrakt, který by ho na současné adrese udržel do léta 2023.
Reklama
Reklama

Zkušený brankář, jenž v posledním kole vychytal na liberecké půdě čisté konto, je přitom jedním ze sklářů, jimž pracovní dohoda pozvolna dobíhá...

"Asi osmi hráčům končí po sezoně smlouva, bude to odvislé od toho, jestli se zachráníme nebo ne. Nerad předbíhám, ale co se týká Grigara, tak potvrzuje skvělou formu. Je to dlouhodobě náš nejlepší hráč od doby, co jsme do Teplic přišli. Byl to on, kdo držel teplický prapor. Když jsme vyhrávali nebo bodovali, tak nás vždycky podržel. Doufám, že mu vydrží zdraví a chuť a že bude chtít pokračovat. Ale všechno budeme řešit až po sezoně a určitě se ho nebudu vzdávat," pravil v rozhovoru pro Gól hlavní trenér Teplic.

Aktuálně je jeho tým mimo barážové pozice, ale jen velice těsně. Trenérský štáb se s tím však stresovat nehodlá. "Na baráž moc nemyslím! Zbývají ještě tři kola do konce základní části ligy, potom dalších pět v nadstavbě, tak je pořád hodně bodů ve hře. Můžeme skončit výš, ale i níž, ale vždycky řešíme ten nejbližší zápas. Pro nás byly důležité i nedělní zápasy dalších ohrožených týmů, jestli budou bodovat," připomněl na stránkách gól.cz bývalý šéf Prostějova i Ústí nad Labem jemuž jeho zahraniční štace ve slovinském Cejle příliš nevyšla.

Ve 28. kole přivítají žlutí třetí Spartu, proti které si nezahrají Fortelný ani Sejk a v předposledním kole se představí v Ďolíčku proti předposledním Pardubicím. "Může to být zápas pravdy, ve kterém se bude lámat chleba. Uvidíme, jak na tom oba budeme. Pardubicím máme co vracet z podzimu, kdy u nás dost šťastně vyhrály. Tak by se v odvetě mohlo štěstí přiklonit zase k nám, ale musíme mu jít naproti. Pardubicím se na jaře moc nedaří, nevyhrávají, ale mohou zrovna nás porazit a budou zpátky ve hře, protože by se nám přiblížily bodově. To nemůžeme dopustit. Teď na ně ale nemyslím, ale jen na Spartu," zakončil na serveru gol.cz čtyřiačtyřicetiletý odborník ze Stínadel.

Zdroj: gol.cz