eFotbal

Olomouc musí napravit zápas se Zlínem. Plzeň má pořád svoji kvalitu, je si jistý Houska

eFotbal
Olomouc musí napravit zápas se Zlínem. Plzeň má pořád svoji kvalitu, je si jistý Houska
Olomouc musí napravit zápas se Zlínem. Plzeň má pořád svoji kvalitu, je si jistý HouskaFlashscore
V sobotu večer je na programu velmi zajímavý duel mezi Sigmou Olomouc a Viktorií Plzeň. V týmu Plzně působí několik bývalých hráčů Olomouce, letos se ale Viktorii v lize moc nedaří.
Reklama
Reklama

Místo boje o titul to letos vypadá spíše na boj o umístění v nejlepší trojce, velmi silné je ale zatím Slovácko a Viktoria na něj momentálně ztrácí šest bodů- V posledních třech zápasech se ale výkony týmu zvedly, po remíze s Mladou Boleslaví porazili svěřenci Adriana Guľy pražské Klokany a před týdnem vyhráli v Brně.

Vzhledem k tomu, že Olomouc v posledním duelu prohrála se Zlínem, tak nejspíše do zápasu nastoupí jako favorit právě Plzeň. Olomoučtí ale ví, že je čeká velmi těžký soupeř. 

„Hráčům jsme vytýkali hlavně přístup, také se nám vůbec nelíbil herní projev. Prohráli jsme, takže atmosféra by se dala krájet. Zápas se Zlínem musíme napravit,“ říká před soubojem s Plzní asistent olomouckého trenéra Radoslava Látala Jiří Neček. "Darovali jsme body Zlínu a teď je potřeba získat je zpět. Doufám, že si to hráči uvědomí. Čeká nás Plzeň, budeme muset hodně zabojovat,“ pokračoval Neček.

S letním přestupem do Plzně je občas spojováno i jméno Davida Housky, který by tak mohl následovat Lukáše Kalvacha či Šimona Faltu, nyní se ale soustředí on sám na souboj s Viktorií. „Když jsme obvykle jeli do Plzně, byla na prvním nebo druhém místě. Její sebevědomí bývalo větší. V této sezóně se podařilo v Plzni uspět i Karviné nebo Liberci, takže cítíme šanci. Pořád je to ale Plzeň, kvalitní mužstvo,“ okomentoval Houska formu soupeře.

zdroj: SK Sigma Olomouc