eFotbal

Pět největších favoritů na zisk koruny pro nejlepšího střelce české nejvyšší soutěže?

eFotbal
Pět největších favoritů na zisk koruny pro nejlepšího střelce české nejvyšší soutěže?
Pět největších favoritů na zisk koruny pro nejlepšího střelce české nejvyšší soutěže?Flashscore
Byť už je v Česku v rámci elitní soutěže odehráno hned jednadvacet kol, kanonýři se zatím až tak nečiní a na vedení ve střelecké tabulce stačí deset branek.
Reklama
Reklama

Protože už jsou například Jan Kuchta i Fortune Bassey ze hry, neb se odebrali v zimní pauze do zahraničí, pojďte se spolu s námi podívat na ty útočná tykadla, která mají k tomuto datu největší šanci zabojovat o status nejgólovějšího hráče soutěže...

O průběžné vedení se dělí Jean-David Beauguel z Viktorie Plzeň, Václav Jurečka ze Slovácka a Ladislav Almási z Baníku Ostrava.

Nejmenší porci odehraných minut potřeboval ke svým 10 přesným zásahům vytáhlý Francouz z Doosan arény, jenž pobyl na hracích plochách jen 1253 minut. Mladý Slovák z Bazalů je na 1328 minutách a forvard z Uherského Hradiště strávil na prvoligových kolbištích 1523 minut čistého času.

Jakub Rada z Hradce Králové i Ondřej Lingr sice nastříleli o gól více než ostravský Jiří Klíma i Matěj Pulkrab ze Sparty, nicméně protože jsou záložníci, zmínění forvardi z Bazalů a Letné jsou k navýšení svých střeleckých bilancí přeci jen o něco blíž.

P.S.: Zcela ze hry samozřejmě nejsou ani Ewerton (7), Adam Hložek (6), Mojmír Chytil (6), Milan Škoda (6), Jakub Pešek (6), Nemanja Kuzmanovič (6), David Puškáč (6) nebo Tomáš Poznar (6). I když ti by museli mít zbytek jarní části mimořádně povedený.

Největší favorité na nejlepšího střelce české ligy:

10 - Jean-David Beauguel10 - Václav Jurečka10 - Ladislav Almási7 - Matěj Pulkrab7 - Jiří Klíma

Zdroj: fortunliga.cz