eFotbal

Sparta sestřelí Slavii ze vzduchu, predikuje Hašek: Psychicky bude trošku nahoře, má lepší formu a hraje víc týmově

eFotbal
Sparta sestřelí Slavii ze vzduchu, predikuje Hašek: Psychicky bude trošku nahoře, má lepší formu a hraje víc týmově
Sparta sestřelí Slavii ze vzduchu, predikuje Hašek: Psychicky bude trošku nahoře, má lepší formu a hraje víc týmověFlashscore
Ale ano, podještědské derby bude velmi zajímavé a nemalou dávku třaskavosti jistě slibuje také výjezd Hapalova Baníku do Plzně, nicméně jednoznačným vrcholem tohoto týdne bude bitva o Prahu, jež proběhne v neděli večer za zdmi vršovické Fortuna arény.
Reklama
Reklama

Ještě předtím ale prověří aktuální formu slavných "S" týmy z nižších soutěží - zatímco Slavia se představí na dejvické Julisce proti druholigové Dukle, Spartu čeká uprostřed týdne výjezd na západočeskou půdu třetiligové Jiskry Domažlice.

Koho bude v třaskavém šlágru favorizovat sparťanská legenda Ivan Hašek? Sedminásobní mistři země to i přes těžce vydřenou výhru nad Mladou Boleslaví v oslabení nebudou...

Před střetem s Mladou Boleslaví podle něj Slavia nehrála týmově. Spíše šlo o individuální výkony, u nichž devětapadesátiletému expertovi přišlo, že si šli sešívaní hráči jen zahrát a prodat se.

Hosty z Letné by mohla uklidňovat právě probíhající jedenáctizápasová šňůra bez prohry a hlavně tři tříbodové zisky v řadě, s tím, že se tak stalo v doprovodu hned jedenácti nastřílených branek.

"Psychicky budou trošičku nahoře, zdá se mi, že mají lepší formu a hrají víc týmově," informoval Deníkem Sport citovaný odborník, jenž zatím naposledy pracoval pro libanonský fotbal.

A jaká tedy bude jeho predikce na ostře sledovaný nedělní večer? "Sparta sestřelí Slavii ze vzduchu. A budeme mít od slávistů chvíli pokoj," rýpl si tradičního rivala majitel osmi hráčských a dvou trenérských titulů se Spartou.

V posledním vzájemném měření sil se mimochodem Spartě podařilo vyloupit Eden poměrem 2:1. Tehdy rozhodl sedm minut před koncem Adam Hložek, který už patří pár měsíců Bayeru Leverkusen.

Csaplár rýpe do Slavie a ví, proč z ní odešel přítel Nezmar. Ten, co ho chtěl Berbr do Plzně a co rasisticky urážel hráče