eFotbal

Uzavře se kruh? Nažhavený Svědík je poslední, který dokázal pokořit Slavii před jejím báječným rekordem

eFotbal
Uzavře se kruh? Nažhavený Svědík je poslední, který dokázal pokořit Slavii před jejím báječným rekordem
Uzavře se kruh? Nažhavený Svědík je poslední, který dokázal pokořit Slavii před jejím báječným rekordemFlashscore
Sedmé kolo Fortuna:ligy přivane na vršovický Sinobo Stadium Slovácko (12. 9.), což znamená, že na sebe narazí sousedé v tabulce a dojde na střet třetího se čtvrtým, s tím, že oba mají na kontě stejný bodový zisk.
Reklama
Reklama

Motivováni budou nejen hráči, ale i jejich sedmačtyřicetiletý šéf, jenž převzal mužstvo již v listopadu 2018 a brzy tak oslaví tříleté výročí na lavičce.

"Trenér Svědík chce každý zápas vyhrát a s tím pojedeme i na Slavii. On bude určitě i zdravě nažhavený, protože ve dvou posledních utkáních nesměl na lavičku," připomněl Filip Nguyen, jenž byl v minulosti se Slavií spojován.

"Chceme v Edenu podat co nejlepší výkon a uvidíme, na co to bude výsledkově stačit. Těším se na fanoušky, zatím jsem tam chytal, když na stadion nesměli kvůli Covidu nebo měli uzavřenou tribunu," pokračoval na stránkách gol.cz bývalý brankář Sparty či Vlašimi, jenž stále patří Liberci, nicméně Slovácko má v dohodě o hostování opci na trvalý podpis.

Sešívaní jsou na domácím poli neporaženi již 51 utkání v řadě, což je tuzemský rekord. "Slovácko je posledním týmem, který Slavii dokázal porazit, než rozjela rekordní sérii. Bylo by skvělé tenhle kruh uzavřít!," burcoval celou kabinu Nguyen, jehož poznatky nabídl server gol.cz.

Od ligového debutu Matějovského uteklo 20 let: Uvidíme, jak dlouho ještě budu schopen nejvyšší úroveň zvládat

Zdroj: gol.cz