eFotbal

Vrba: Hráčům jsem po zápase říkal, že mám obavu, jestli máme vůbec ambici hrát střed tabulky

eFotbal
Vrba: Hráčům jsem po zápase říkal, že mám obavu, jestli máme vůbec ambici hrát střed tabulky
Vrba: Hráčům jsem po zápase říkal, že mám obavu, jestli máme vůbec ambici hrát střed tabulkyFlashscore
Velmi ostrou kritiku do vlastních řad použil nový kouč Ostravy Pavel Vrba po prohraném utkání s Olomoucí v rozhovoru pro O2 TV Sport. Právě Vrba bezprostředně po utkání ani nepřišel na klasický rozhovor a redaktoři televize na něj tak museli půl hodiny čekat, než svým svěřencům řekl k zápasu své…
Reklama
Reklama

„Musím přiznat, že Olomouc prostě byla lepší mančaft a zaslouženě tady vyhrála 3:0. Trestala nás za chyby, které jsme udělali v rozehrávce. My jsme možná měli nějaké dvě situace v závěru, kdy jsme mohli ten zápas zdramatizovat, ale upřímně řečeno, Olomouc tady vyhrála zaslouženě a vyhrála zaslouženě i tím rozdílem, který tam byl,“ okomentoval Vrba věcně výkon svého mužstva.

A na čem je podle Vrby potřeba zapracovat? „Na všem, na všem,“ netajil se osmapadesátiletý trenér. A je podle Vrby vůbec jeho současný kádr schopný bojovat o nejvyšší příčky, na které jsou ostravští fanoušci tradičně zvyklí? „Samozřejmě po tom dnešním zápase řeknu, že asi těžko, protože prostě Olomouc tady prostě zaslouženě vyhrála. Teď je otázka, jestli Olomouc bude hrát o ty první příčky. To nevím, to nedokážu posoudit, ale myslím po tom prvním zápase, že má nastartováno na dobrou sezónu. A když se budu bavit o našem mužstvu. Já si myslím, že ten kádr je dostatečně široký. Přišlo šest nových hráčů, kteří tady v té jarní fázi nebyli. Jestli to byli hostovačky nebo přestupy, to je celkem jedno. Ale my prostě jsme dneska zaslouženě prohráli a ten výsledek prostě odpovídá tomu, co se na tom hřišti prostě dělo. To je vše,“ rozpovídal se ostravský trenér svém kádru.

„Já za prvé říkám, že ten kádr odpovídá tomu, co Baník prostě má. Přišlo šest nových hráčů a nemyslím si, že by ten kádr byl špatný. Hráčům jsem říkal, že pokud jsme před startem ligy mluvili o nějakých ambicích hrát o nejvyšší příčky, tak po dnešním zápase se začínám trochu obávat, abychom měli alespoň ambici hrát doprostřed tabulky. Protože ten výkon, který jsme dneska předvedli, tak na Olomouc nestačil, a to Olomouc určitě nemá takové ambice, jako některá jiná mužstva, se kterými jsme se ještě nepotkali,“ vyjádřil bývalý trenér Plzně, Sparty, či reprezentace své znepokojení.

Priske před zápasem s Libercem: Musíme využít zkušenosti z Vikingu. Liberec možná bude hrát podobně