eFotbal

Zlepšující se Škriniar? Inzaghi věří ředitelům Interu a je přesvědčen o tom, že pařížský scénář nenastane

eFotbal
Zlepšující se Škriniar? Inzaghi věří ředitelům Interu a je přesvědčen o tom, že pařížský scénář nenastane
Zlepšující se Škriniar? Inzaghi věří ředitelům Interu a je přesvědčen o tom, že pařížský scénář nenastaneFlashscore
Pamatujete nějaké přestupové okno, ve kterém by se neskloňoval možný odchod slovenského reprezentačního stopera Milana Škriniara z Interu Milán?
Reklama
Reklama

Bývalý střední obránce Sampdorie Janov, ve které se ve své době potkal s Patrikem Schickem, je v poslední době spojován zejména s movitým Paris Saint-Germain.

A určitě ne náhodně - jeho smlouva na stadionu Giuseppe Meazzy mu totiž vyprší již v červnu příštího roku.

Hlavní trenér Nerazzurri Simone Inzaghi ovšem věří, že se devatenáctinásobným šampionům Apeninského poloostrova podaří sedmadvacetiletého zadáka s historií v Žilině i Zlatých Moravcích udržet v Miláně také pro další časový úsek.

Pomoci by k tomu měla i finanční injekce v podobě postupu Interu do jarních bojů Ligy mistrů. Italskému gigantovi k tomu chybí jediný krok a sice doma přehrát Viktorii Plzeň.

"Máme štěstí, že má klub vynikající ředitele, kteří už se tím intenzivně zabývají. I další hráče máme v podobné situaci jako Škriniar a já věřím, že se najde řešení," uvedl na stránkách inter.it bývalý dlouholetý kouč konkurenčního Lazia Řím.

Držitel pěti trofejí ze dvou zemí letos zahájil už svůj šestý ročník v modročerných barvách a na současné adrese se těší vskutku velké důvěře, o čemž svědčí již 15 soutěžních startů v sezoně.

"Škriniar se v této sezoně neustále zlepšuje. Do letního tréninkového procesu nastoupil až později, ale po zranění, které si přivodil v rámci reprezentačního soustředění, jde jednoznačně nahoru. Tak jako celé mužstvo," pochválil své svěřence šestačtyřicetiletý odborník.

Faktem je, že posledních pět duelů Inter neprohrál a to čelil hned dvakrát Barceloně.

Čtyři hráči milánských Nerazzurri, kteří by měli pro defenzivu Viktorie znamenat ve středu večer největší nebezpečí