eFotbal

Změny v kádru PSG? Pařížský gigant po krachu v Lize mistrů plánuje odříznout od týmu i Neymara

eFotbal
Změny v kádru PSG? Pařížský gigant po krachu v Lize mistrů plánuje odříznout od týmu i Neymara
Změny v kádru PSG? Pařížský gigant po krachu v Lize mistrů plánuje odříznout od týmu i NeymaraFlashscore
Vyřazení PSG z Ligy mistrů zřejmě nezůstane bez odezvy. V táboře pařížského giganta bují emoce a mohlo by dojít i na čistku v kabině. Prezident klubu Nasser Al-Khelaifi je údajně svolný k letnímu rozvázání spolupráce s brazilským reprezentantem Neymarem.
Reklama
Reklama

Hořkost vyřazení nepolevuje a v PSG je pořádné dusno. Vedení hledá příčiny selhání v odvetě, která se ještě po prvním poločase jevila jako snadný postup. Benzema však po změně stran dokonal zkázu, která vedla nejen k hašteření v kabině, ale i emočnímu zkratu Al-Khelaifiho směrem k sudím.

Zprávy z Francie naznačují, že by mohl být obětován Neymar, který se stále více jeví jako ztrátová investice. PSG jej pořídilo v roce 2017 za astronomických 222 milionů eur, ale kromě neschopnosti uspět v Lize mistrů se objevují i časté špatné vztahy mezi jihoamerickým legionářem a zbytkem kabiny.

Dalším hřebíčkem do rakve této spolupráce jsou i častá zranění. Vedení vnímá přítomnost Neymara jako investici, která se na hřišti nevrací. Neymar si možná bude muset již po této sezóně balit kufry a PSG by jej mohlo podle zákulisních informací pustit za 100 milionů eur, aby alespoň částečně kompenzovala ztrátu.

Zdroj: tribalfootball.com