2. Bundesliga

Král versus Krejčí? Je velké plus pro národní tým, že oba nastupují v LaLize v základu, těší experta
Udrží Kaiserslautern Kaloče? Pokud klub nepostoupí, je ve hře přestup do Anglie či Itálie
Karabec? Jde na něm vidět, že se konečně baví fotbalem, myslí si Morávek
Šílená série skončila, aspirant na postup mezi německou elitu vyhrál doma skoro po roce
Skvělý víkend českých gólmanů, čistým kontem se v zahraničí blýskli hned čtyři. Zářil Hladký
Brighton ulovil další velkou rybu. Vyhrál přetahovanou o 20letou útočnou hvězdu
Bayern koupil gólmana, který nechytá ani ve druhé lize. Cenovka přesto atakuje bundesligový rekord
Jurásek odehrál nejlepší zápas v Bundeslize, myslí si expert. Přestup? Jsem zvědavý, jak to dopadne
Sázka na budoucnost? Neuer by mohl v Bayernu postupně předat otěže talentu ze druhé ligy
Německý unikát: o postup bojuje tým, který na domácím hřišti skoro rok nevyhrál
Kaloč válí v Německu. Vstřelil vítězný gól, přidal asistenci a Kaiserslautern dotáhl lídra
Fenomenální gól a oslava s prstem v puse. Kaloč táhne Kaiserslautern a otevírá dveře dalším Čechům
Spektakulární trefa! Kaloč parádou rozhodl o výhře Kaiserslauternu, pak prozradil tajemství
Plzeň začala remízou s Paderbornem. Pálily opory, Durosinmi nehrál, chyběl Červ
Odměna za skvělé výkony! Karafiát podepsal novou smlouvu v Norimberku. Jsem klubu vděčný, říká
Skvělý Karabec! Host ze Sparty dal druhý gól za Hamburk a pomohl k pětigólovému debaklu
Že nejsem v reprezentaci? Nebrečím v koutku, ale štve mě komunikace, říká Kalas otevřeně
Kalas a návrat do Česka? Fandům nechybím, spousta z nich si myslí, že neumím kopnout do míče
Krejčímu roste sebevědomí! Výbornými skluzy deptal hvězdy Realu, patřil k nejlepším
Karabcova parádní branka i gesto zaplavily internet. Přesně tohle chceme, zářil kouč HSV
Karabec se dočkal premiérové trefy v druhé bundeslize, radost mu pokazila remíza Hamburku
Zadostiučinění pro Schicka. Překonáním rekordu jen ukazuje, jak je v Leverkusenu úspěšný
Skvělý víkend Čechů v zahraničí. Žně v Německu, gól v LaLize po 13 letech, i další skotská trefa
Hvězdný trenér pro Karabce? Hamburk by podle německých médií mohl převzít Van Nistelrooy
Karabec bude mít v Hamburku nového kouče, Baumgarta druholigový klub odvolal