eFotbal

Kladiváři loví v Manchesteru. Chtějí vysmívaného Maguirea i konkurenci pro Součka

eFotbal
Kladiváři loví v Manchesteru. Chtějí vysmívaného Maguirea i konkurenci pro Součka
Kladiváři loví v Manchesteru. Chtějí vysmívaného Maguirea i konkurenci pro SoučkaFlashscore
Zajímavé posily loví West Ham. Poslední vítěz Evropské konferenční ligy nemá malé ambice, a proto chce svůj kvalitní tým ještě rozšířit. Rád by přivedl dvojici z Manchesteru United.
Reklama
Reklama

O možném obchodu mezi dvěma týmy se hovořilo už ve spojitosti s přestupem Declana Rice. Ten ale zamířil do Arsenalu, a tak se zdálo, že je všemu konec.

Hammers ale linku Londýn-Manchester oživili. Podle informací deníku Times poslalo vedení Hammers na Old Trafford úvodní nabídku za Harryho Maguirea. Tedy za stopera, kterému před pár dny odebral trenér Erik ten Hag kapitánskou pásku. Nicméně vedení United mělo nabídku ve výši dvaceti milionů liber shodit ze stolu. Rudí ďáblové chtějí víc.

Maguire ale není sám, kdo by mohl Old Trafford opustit. Hammers se údajně ptali i na skotského záložníka Scotta McTominaye, jenž na hřišti zastává velmi podobnou roli jako Tomáš Souček, navíc má i podobné fyzické parametry.

Red Devils si tohoto šestadvacetiletého záložníka cení na 45 milionů liber, tudíž se dá očekávat, že pokud k nějaké dohodě dojde, bude to v podobě balíčku za oba hráče.