eFotbal

Představujeme nový eFotbal. Je rychlejší, nabízí moderní design i více obsahu

Představujeme redesign webu.
Představujeme redesign webu.eFotbal
Vítejte v nové éře eFotbalu! Váš oblíbený zdroj fotbalových zpráv se po delší době dočkal zásadní designové změny. Proč jsme k ní přistoupili? Chceme se posunout na novou úroveň, což se neobejde bez určitých úprav.
Reklama
Reklama

Modernizace. To je nejdůležitější slovo, které provázelo přípravu nového eFotbalu od samého začátku. Týká se vzhledu celého webu, loga i technologií potřebných k tomu, aby byl web stabilní, rychlý a také optimalizovaný pro mobilní zařízení.

Kromě toho jsme, jednoduše řečeno, pečlivě prošli každou část webu a zapracovali na ní. Domovská stránka, stránky s tématy a detaily článků jsou nové. Určitě oceníte také vylepšenou navigaci a všimnete si změn v použitých barvách.

Zapomínat ale samozřejmě nesmíme také na obsah. Chceme vám ho přinášet ještě více, především o českých soutěžích, i když zanedbávat nebudeme ani zahraniční ligy. Půjdeme více do hloubky, abyste byli díky eFotbalu vždycky v obraze.

Věříme, že se vám nový eFotbal bude líbit, a budeme moc rádi, když nám sdělíte své názory na všechny změny i případné nápady na další vylepšení. Stačí, když kliknete na následující odkaz a vyplníte formulář

Děkujeme!

Představujeme redesign webu.
Představujeme redesign webu.eFotbal