Ivan Trojan opět veřejně podpořil Bohemians 1905

Ivan Trojan opět veřejně podpořil Bohemians 1905

[tag]OBSAHUJE VIDEO[/tag] Lásku ke klubu samozřejmě ukazuje i řada osobnosí mimo fotbal. Pro Noela Gallaghera z Oasis je srdcovou záležitostí Manchesteru City, Rafael Nadal zase drží palce Realu Madrid a tak bychom mohli pokračovat ještě týden.

Pokud jde o čerstvě druholigový celek Bohemians 1905, z veřejného života se k němu hlásí například rapper Orion, moderátor Karel Šíp nebo herec Ivan Trojan, jenž je také hlavním hrdinou následujícího promo videa zvoucí na zahájení prodeje permanentek na novou sezónu.

Stadion, na něhož se svěřenci trenéra Webera vrací po anabázi v Edenu, bude mít na druhou nejvyšší soutěž kapacitu 6000 míst - 1092 na stání a 4908 na sezení.

Kromě Ivana Trojana, jenž v Ďolíčku stanuje před vchodem do šaten, se v krátkém vizuálu objevil také Dalibor Slezák nebo Jan Morávek, jenž působil před odchodem do Německa právě v dresu klokanů.

"Předprodej permanentek na naši Bohemku začíná 25. června. A to je na můj svátek. Tak já vážně nevím, na co čekáte,“ uvedl sedmačtyřicetiletý filmový i divadelní herec, jehož znáte například ze snímků jako "Alois Nebel", "Karamazovi", "Václav", "Želary", "Samotáři".