Kolik bodů bude podle Čecha stačit na postup na Euro 2016?

Kolik bodů bude podle Čecha stačit na postup na Euro 2016?

[tag]OBSAHUJE OHLASY[/tag] Dvaatřicetiletý Petr Čech sice v Kazachstánu inkasoval více branek než proti Turecku či Nizozemsku, ovšem mrzet ho to nemuselo, protože si Vrbův soubor odvezl z Astany plný počet bodů i tak.

10 současně nejlepších strážců třech tyčí na světě

Domácí Kazaši si navíc podle jeho názoru branky zasloužili, protože český tým neřešil dobře bránění rohových kopů: "Doplatili jsme na takový basketbalový blok, na který si musíme příště dát pozor, protože ho hraje čím dál víc týmů," citoval web ceskatelevize.cz zkušeného brankáře Chelsea.

Češi se pyšní devíti body a po prvních třech duelech skupiny už nabrali na největšího favorita skupiny Nizozemsko náskok šest bodů: "Hlavně výhra nad Nizozemskem nám po nepovedené přípravě pomohla. Kluci, kteří hrají první kvalifikaci, najednou zjistili, že i se třetím týmem z mistrovství světa můžeme rovnocenně hrát," pokračoval na stránkách ceskatelevize.cz někdejší strážce svatyně Blšan, Sparty či Rennes.

Podle svěřenec kouče Josého Mourinha bude na postup do Francie stačit 18 bodů, což by znamenalo, že je tým kolem něj v polovině: "Myslím, že jsme v polovině cesty, ale bude to ještě těžké, protože skupina je vyrovnaná. Udělali jsme tři dlouhé kroky, náš cíl se přiblížil. Jsme v příjemné pozici, protože máme body navíc a musíme je potvrzovat doma," zakončil Čech, jehož ohlasy přinesl server ceskatelevize.cz.

Hodně jsem si věřil a sebevědomí jsem prodal, zářil Dočkal