Dobře nakopnutý rok 2009!

Dobře nakopnutý rok 2009!

Milé čtenářky a milí čtenáři! Ať už Vám uplynulý rok přinesl dobré či méně dobré události, bude spousta příležitostí v tom novém naplnit své představy a předsevzetí tak, abychom za dvanáct měsíců mohli říci, že "to stálo za to". I my víme o úspěšných krocích i o místech, kde se chceme zlepšit. Stránky eFotbal.cz chtějí být i nadále Vaším partnerem, informátorem, oporou a prostorem pro debaty.

V anketě z téměř dvou tisíc respondentů přesně 77 % z Vás řeklo, že na stránky chodí alespoň jednou denně. To samozřejmě potěší a aby to těšilo tyto i ostatní, zavazuje to celý kolektiv posunout laťku kvality a rychlosti zpravodajství a tématického záběru zase o něco výš.

Ještě větší podíl chceme v tvorbě portálu dát právě Vám, abyste se prostřednictvím klávesnice a mailu vyjádřili k dění ve fotbale a zároveň tak "diktovali", co Vás nejvíce zajímá.

Jménem redaktorů, editorů a spolupracovníků portálu eFotbal.cz Vám přeji úspěchy dobře nakopnutý rok 2009, správně vycentrované zdraví, odehraných 365 dní bez střídání a co nejméně karet.

Petr Ludvíček

[ 31. 12. 2008 - eFotbal.cz | Foto: eFotbal.cz ]