Celovečerní film o Messim bude mít premiéru v době MS 2014

Celovečerní film o Messim bude mít premiéru v době MS 2014

Barcelonská ofenzivní superhvězda Lionel Messi už dávno překročil hranice fotbalového světa. Kromě knižního trhu brzy pronikne i na filmová plátna.

Zástupci Epic Pictures Group Shaked Berenson a Patrick Ewald totiž obdrželi práva na zfilmování knihy "Messi: Příběh kluka, který se stal legendou", kterou napsal italský sportovní novinář Luca Caioli.

Ten při té příležitosti vyzpovídal mnoho členů rodiny argentinského útočníka a nezůstal jen u nich. Zaměřil se i na někdejší trenéry, fotbalové experty či názory bývalých slavných hráčů.

"Nádherný příběh Lionela Messiho zaujme mladé lidi i starší generaci. Diváci budou svědky neuvěřitelné pohádky, jejíž ústředním tématem je boj za sny," představil rodící se dílo zmíněný Berenson.

"Usilujeme o vytvoření silného a pozitivního filmu, po jehož zkouknutí budou návštěvníci kin odcházet s pocitem, že se jim jejich sny mohou splnit," doplnil svého kolegu Ewald.

Samotný snímek by se měl objevit v kinech v době brazilského mistrovství světa 2014, na kterém by měl des pětadvacetiletý Messi táhnout Argentinu.